YouTube afspelen in Microsoft PowerPoint

Een presentatie geven is altijd een spannend moment. Je wilt dat de techniek niet tegenwerkt en dat jouw PowerPoint-presentatie goed werkt. Tijdens zo’n belangrijk moment wil je niet stuntelen, want er kijken honderd (op dat moment enge) ogen naar je. Zorg dat je een training PowerPoint hebt gevolgd bij Officevraagbaak, en voortaan ben jij het stralende middelpunt van jouw presentatie. In de training leer je bijvoorbeeld meer over het afspelen van een YouTube-video in PowerPoint.

Cursus Microsoft PowerPoint voor gevorderden

Een filmpje kan veel toevoegen aan je presentatie, mits het natuurlijk relevant is. Nadat je honderden filmpjes op YouTube hebt bekeken, vind je precies dát ene filmpje dat je wilt gebruiken. Maar hoe zorg je er nu voor dat het filmpje in jouw presentatie wordt geladen? En dat het ook daadwerkelijk start, zélfs als er geen internetverbinding is? Dit is een typisch voorbeeld uit de cursus Microsoft PowerPoint voor gevorderden door Officevraagbaak.

Trainingen Microsoft Office-pakket

Officevraagbaak is gespecialiseerd in het aanbieden van laagdrempelige en praktische trainingen in het Microsoft Office-pakket. Denk bijvoorbeeld aan trainingen rondom Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft Outlook. De trainingen zijn beschikbaar als basiscursus en gevorderdencursus én ze zijn geschikt voor zzp’ers en bedrijven. Ik bied bijvoorbeeld inhouse trainingen aan, waarbij ik op jouw locatie een op maat gemaakte training verzorg.

Vraag jouw training aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je graag meer en stem samen met jou af welke training het meest geschikt is voor jou en je collega’s.