Microsoft Word training Zeeland

Je hebt een bedrijf in Zeeland en wil graag dat je medewerkers beter worden in Microsoft Word. Hoe pak je dat aan? Simpel: je nodigt Officevraagbaak uit. In regio Zeeland kom ik, Noortje Kuhlman, langs bij jouw bedrijf om jullie alle ins en outs te leren van het programma. Door mijn op maat gemaakte trainingen worden jouw medewerkers in een korte tijd experts in Microsoft Word.

Microsoft Word trainingen Zeeland

Microsoft Word is een veelzijdig programma, waar iedereen wel eens mee werkt. Maar wanneer je bijvoorbeeld een specifieke instelling zoekt, kun je veel kostbare tijd verliezen. Dat is natuurlijk zonde. Daarom helpt Officevraagbaak bedrijven in Zeeland met het volledig begrijpen van de software. Zo kun jij je weer richten op wat écht belangrijk is.

Kantoortraining Microsoft Word

De trainingen van Officevraagbaak zijn compleet anders dan klassikale trainingen. Bij klassikale trainingen voelen deelnemers zich vaak bezwaard om vragen te stellen omdat ze zich schamen. Dat is in dit geval niet zo. Ik houd namelijk rekening met het niveau van de werknemers en probeer op een leuke en interactieve manier de mensen te stimuleren om vragen te stellen. Het maakt dus niet uit op welk niveau je zit, er is altijd wel iets te leren.

Hulp met Microsoft Word in Zeeland

Heb je een bedrijf in Zeeland en wil je jouw medewerkers trainen in het programma Microsoft Word? Dan kom ik graag bij jou langs op kantoor. Afhankelijk van de wensen geef ik op maat gemaakte trainingen en advies. Ook is het mogelijk om mij in te schakelen om te komen helpen tijdens werkuren. Ik beantwoord dan vragen van medewerkers, zonder dat ze hun werk hoeven neer te leggen.

Beter worden in Microsoft Word? Neem dan nu contact met Officevraagbaak op. Maak een einde aan het eeuwige gesleutel aan tabellen, afbeeldingen en marges.

Prettige ontvangst, top training met een duidelijke uitleg

Officevraagbaak

Noortje Kuhlman

06 12 56 37 99