Microsoft Word cursus gevorderden

Je kunt redelijk je weg vinden in Microsoft Word, maar je hebt het gevoel dat er meer mogelijk moet zijn. Want waar dienen al die knoppen en opties bovenin het menu voor? Microsoft Word biedt tal van mogelijkheden en Officevraagbaak deelt deze mogelijkheden graag met jou. Tijdens de Microsoft Word cursus voor gevorderden duik ik dieper in het Word-programma en deel ik handige tips en trucs!

Je kent de belangrijkste functies van Microsoft Word wel, maar je wilt er toch wat meer uithalen dan je op dit moment doet. Je wilt bijvoorbeeld documenten logisch kunnen indelen en tabellen gebruiken. Je wilt weten hoe je op een eenvoudige manier wijzigingen aanbrengt op meerdere plaatsen in het document. Of hoe je tussen alle horizontale pagina’s één verticale pagina kunt maken. Deze en nog veel meer handigheidjes kun je leren tijdens een training van Officevraagbaak.

Microsoft Word en samenvoegen van gegevens

Je bent secretaresse en je wilt graag de brieven aan de medewerkers een persoonlijk tintje meegeven. Maar om nu 120 verschillende brieven te schrijven, gaat je toch wel wat ver. Dat moet toch makkelijker kunnen? Zeker! Officevraagbaak helpt je om documenten samen te voegen waarbij zelfs per medewerker één of meerdere gepersonaliseerde zinnen ingevoegd kunnen worden. Lijkt je dit wat? Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Opbouw van de training

De trainingen van Officevraagbaak zijn als volgt opgebouwd. Eerst kijken we samen waar jouw frustraties zitten in Word, daarna gaan we aan de slag met het aanleren van de nodige handigheidjes en weetjes. Aan het einde van de training hebben de meest complexe documenten geen geheimen meer voor jou. Zullen we eens vrijblijvend een afspraak maken waarin we inventariseren wat jouw wensen zijn en hoe Officevraagbaak je daarbij kan helpen?

Vraag de gevorderdencursus Microsoft Word aan

Wil je de gevorderdencursus Microsoft Word bijwonen? Schroom niet en neem vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. De training kan ik individueel én klassikaal geven, bijvoorbeeld aan jou en je collega’s. In een persoonlijk gesprek vertel ik je er graag meer over.