Microsoft Office trainingen voor bedrijven

Je bent de trotse bezitter van Microsoft Office, maar wat dan? Aanmodderen, of toch maar hulp inschakelen van een professional? Of je gebruikt het Microsoft Office-pakket al een tijdje maar je weet zeker dat het echt wel slimmer kan, dat er meer uit te halen valt. Maar wat heb je aan een cursus van één uit een dozijn waar net niet behandeld wordt wat je wel graag zou willen weten? Maak kennis met de trainingen van Officevraagbaak.

Trainingen in het Microsoft Office-pakket

Officevraagbaak is specialist in het Microsoft Office-pakket, zoals Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft Outlook. De trainingen zijn beschikbaar in diverse moeilijkheidsgradaties, zoals een basiscursus en gevorderdencursus. De trainingen zijn gemaakt voor zzp’ers, maar ze kunnen ook heel goed gevolgd worden door medewerkers van bedrijven. Heb jij met jouw team behoefte aan extra kennis over het Microsoft Office-pakket, dan help ik je graag! Ik kan hierbij een inhouse training verzorgen.

Inhouse trainingen van Officevraagbaak

Officevraagbaak biedt jou en je team inhouse trainingen aan. Trainingen waar je echt iets aan hebt. We bepalen samen de onderwerpen. En van het ene onderwerp komt vaak het andere … Wil je weten hoe je Word en Excel samen inzet? Hoe je betere presentaties maakt waarbij niet iedereen in slaap valt? Of wil je graag dat je team Outlook beter gebruikt? Dit kan allemaal met mijn hulp geregeld worden. Ik geef trainingen in Microsoft Office bij jou op locatie. Het is ook mogelijk met een select groepje elders af te spreken

Praktische en laagdrempelige training

Is jouw interesse gewerkt en wil je samen met jouw collega’s of teamleden een praktische en laagdrempelige training volgen, zodat de kennis van Microsoft Office weer up-to-date is? Aarzel niet en neem contact met mij op. Ik vraag je naar jouw wensen en ik stel een op maat gemaakte training samen. Daarnaast is het mogelijk om mij in te schakelen om te komen helpen tijdens werkuren. Ik beantwoord dan vragen van medewerkers, zonder dat ze hun werk hoeven neer te leggen.