Microsoft Office training Zeeland

Heb jij een bedrijf in Zeeland en valt er nog veel te behalen op het gebied van Microsoft Office? Dan komt Officevraagbaak bij jou langs op kantoor. Als expert op het gebied van de Microsoft Office programma’s help ik jou en je medewerkers door middel van trainingen met het beheersen van de software. Via op maat gemaakte trainingen is geen vraagstuk te moeilijk. Dit zijn de voordelen van een Microsoft Office training in Zeeland.

Microsoft Office trainingen in Zeeland

Soms wil het écht niet lukken. Een instelling die verkeerd staat of een tekst die niet goed inspringt kan zorgen voor veel frustraties. Je bent kostbare tijd aan het verdoen met het zoeken naar een knop en dat is zonde. Je wilt tenslotte efficiënt te werk gaan. Als specialist in de programma’s van Microsoft Office ga ik, Noortje Kuhlman, jouw bedrijf helpen met vraagstukken over Microsoft Word, PowerPoint of Excel. Dit kan gewoon bij jouw bedrijf, want ik kom graag langs in Zeeland.

Training in Microsoft Office

Niemand praat graag voor de klas. In de trainingsprogramma’s van Officevraagbaak ligt de drempel daarom zo laag mogelijk, waardoor het niet voelt als een klassikale training. Ik kijk naar de vraagstukken en leerpunten van de Microsoft Office gebruikers. De trainingen worden daarnaast aangepast aan het niveau van de medewerkers. Zo maakt het niet uit of je een beginner bent, of al meer ervaring hebt met bepaalde programma’s.

Officevraagbaak in Zeeland

Heb je een bedrijf in Zeeland en wil je hulp bij de programma’s van Microsoft Office, zonder ervoor de deur uit te gaan? Dan kom ik graag langs in Zeeland. Afhankelijk van jouw wensen geef ik een op maat gemaakte training en loop ik rond voor vragen. Zo blijven mijn trainingen leuk en interactief.

Beter worden in Microsoft Office? Neem dan contact met Officevraagbaak op. Maak een einde aan het eeuwige gesleutel in Microsoft PowerPoint, Word en Excel.

Prettige ontvangst, top training met een duidelijke uitleg

Officevraagbaak

Noortje Kuhlman

06 12 56 37 99