Microsoft Office trainingen voor gevorderden

Je weet wel hoe je met Microsoft Office moet werken maar je weet óók dat er nog heel wat meer mogelijk is. Dat je automatisch een inhoudsopgave maakt in Microsoft Word (maar hoe?). En hoe beheer je eigenlijk terugkerende afspraken in Outlook? Je kunt best wel in Excel werken… maar het kost je meer tijd dan het je oplevert. En stiekem ben je best een beetje jaloers op die mooie presentatie die je laatst zag.

Klinkt dit je bekend in de oren? Bij jezelf? Je collega’s? Je team? Een klein beetje tijd uittrekken voor een serieuze verdieping in de materie levert zoveel tijdswinst op. En wie wil er nu géén tijd overhouden? De Officevraagbaak biedt ook trainingen voor gevorderden aan. Trainingen die ervan uitgaan dat je niet hoeft te leren wat je al weet. Tijdens de trainingen wordt vooral aandacht besteed aan wat jij nodig hebt om verder te komen met het programma. De meeste trainingen worden gewoon bij jou op het bedrijf gegeven, in kleine, vertrouwde groepjes. Waar je wel 10 keer je vraag mag stellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een 1-op-1-training te volgen.

Heb ik je interesse gewekt? Je kunt kiezen uit

Je kunt mij ook vragen of ik een pakket speciaal op maat wil maken waarbij de verschillende onderdelen gecombineerd kunnen worden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.

Officevraagbaak

Noortje Kuhlman

06 12 56 37 99