Microsoft Office training Roosendaal

Hulp nodig met Microsoft Office op jouw kantoor in Roosendaal, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is Officevraagbaak dé perfecte match voor jouw bedrijf. Met op maat gemaakte trainingen komt Officevraagbaak overal in de regio Roosendaal om antwoord te geven op vragen rondom Microsoft Office.

Microsoft Office trainingen in Roosendaal

Het vinden van de juiste knoppen in programma’s van Microsoft Office kan een lastig karwei zijn. Vervelend, want je wilt dat jouw bedrijf optimaal functioneert. Om dit te voorkomen schakel je Officevraagbaak in. Mijn naam is Noortje Kuhlman en Microsoft Office is mijn specialiteit. Met een op maat gemaakt trainingsprogramma richt ik mij op de struikelblokken van jouw bedrijf. Hulp nodig? Dan kom ik graag langs in Roosendaal.

Microsoft Office trainingen op kantoor

Bij een trainingsprogramma van Officevraagbaak kom ik persoonlijk langs op locatie. Hier kijken we allereerst naar de vraagstukken en leerpunten van de Microsoft Office gebruikers. Of de basis van Microsoft Excel, Word of PowerPoint nu bekend is of niet, de trainingen zijn altijd op niveau en erg toegankelijk. Daarnaast ben ik pas tevreden als alle informatie duidelijk is. Dezelfde vraag opnieuw stellen is dus geen enkel probleem.

Trainingen van Officevraagbaak

Klassikale trainingen zorgen bij velen voor een blokkade als het gaat om vragen stellen. Snapt iemand iets niet en schaamt hij of zij zich hiervoor? Dan zal deze persoon de vraag waarschijnlijk niet durven stellen. Dat is bij Officevraagbaak gelukkig niet zo. Tijdens deze trainingen wordt er rekening gehouden met het niveau waarop de deelnemers zich bevinden. Onduidelijke stof wordt daarnaast zo vaak als nodig uitgelegd.

Klaar om stappen te maken in Microsoft Office? Neem dan snel contact op. Voor je het weet ben je een ster in Microsoft Office!

Prettige ontvangst, top training met een duidelijke uitleg

Officevraagbaak

Noortje Kuhlman

06 12 56 37 99