Microsoft Office training Bergen op Zoom

Hulp nodig met Microsoft Office op kantoor, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen nood: Officevraagbaak is de rots in de branding, waar je ook bent. Met op maat gemaakte trainingen kun je Officevraagbaak overal in de regio Bergen op Zoom inschakelen. Zo blijft geen vraag onbeantwoord.Hulp nodig met Microsoft Office op kantoor, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen nood: Officevraagbaak is de rots in de branding, waar je ook bent. Met op maat gemaakte trainingen kun je Officevraagbaak overal in de regio Bergen op Zoom inschakelen. Zo blijft geen vraag onbeantwoord.

De juiste training, ook in Bergen op Zoom

De opzet van een formule of opmaak van een stuk tekst kan soms lastiger zijn dan je denkt. Je zoekt al een lange tijd naar de juiste knopjes, maar het gewenste resultaat is nog ver te zoeken. Dan ben je blij dat er een trainingsprogramma is dat zich precies richt op de wensen van jouw bedrijf. Mijn naam is Noortje Kuhlman en als Officevraagbaak kom ik graag bij jou langs in Bergen op Zoom om te helpen met problemen met de software van Microsoft Office.

Microsoft Office training op maat

Wanneer jouw bedrijf de hulp inschakelt van Officevraagbaak, kom ik persoonlijk langs op locatie om jouw personeel te helpen met vraagstukken over Microsoft Office programma’s. Van Microsoft PowerPoint voor beginners, tot Microsoft Excel op de werkvloer: ik leer je graag alle kneepjes van de programma’s. Bij Officevraagbaak krijg je hulp op maat en ik pas mijn programma aan de hand van jouw ervaring aan.

Over Officevraagbaak

In klassikale trainingen komt het vaak voor dat mensen zich schamen als ze iets niet snappen en daardoor hun vraag niet durven stellen. Begrijpelijk, maar wel jammer. Tijdens een training van Officevraagbaak wordt er rekening gehouden met het niveau van de deelnemers. De onderwerpen worden op een leuke en interactieve manier behandeld, zo vaak en gedetailleerd als nodig is.

Ben jij klaar om een expert te worden in Microsoft Office? Neem dan snel contact met mij op. Samen zorgen we dat je de software van Microsoft Office volledig beheerst. Tot snel!

Prettige ontvangst, top training met een duidelijke uitleg

Officevraagbaak

Noortje Kuhlman

06 12 56 37 99