Microsoft Office OneNote

Heb je al eens gehoord van het programma Microsoft Office OneNote? Dit is één van de programma’s uit het omvangrijke Microsoft Office-pakket. OneNote biedt jou tal van mogelijkheden en voordelen, met name wanneer je het programma op zakelijk vlak gebruikt. Noortje van Officevraagbaak vertelt je graag meer over de eindeloze mogelijkheden. Je zult versteld staan.

Notities bewerken met OneNote

Microsoft Office OneNote is de nog redelijk onbekende noot aan de Microsoft Office-boom. En als je weet hoe je ermee om moet gaan, is het een ontzettend handig programma. Geen rondslingerende papiertjes meer en je kunt notities eenvoudig delen met collega’s, klanten of wie dan ook. Iedereen kan tegelijkertijd aan de notities werken. Geen gesleep meer met notitieboeken naar de vergadering. Alles online. Je kunt tabs aanmaken en binnen die tabs weer verschillende pagina’s.

Training Microsoft Office OneNote

Klinkt bovenstaande jou als muziek in de oren en wil jij de grenzeloze mogelijkheden van Microsoft Office OneNote ontdekken? Maak kennis met Officevraagbaak en laat je voorlichten. Ik bied diverse trainingen in het Microsoft Office-pakket aan, waaronder een training Microsoft Office OneNote. Ook al staat deze training niet expliciet vermeld op de website van Officevraagbaak, hij wordt regelmatig gegeven. In veel gevallen in combinatie met Microsoft Outlook.

Vraag de training aan

Heb je interesse in de training Microsoft Office OneNote? Je kunt de training individueel volgen, maar je kunt de training ook boeken voor jou en je teamleden. In dit laatste geval is het mogelijk om een inhouse training aan te vragen. Hierbij kom ik op locatie langs en geef ik de training klassikaal aan jou én je collega’s. Laagdrempelig, praktisch en altijd op maat, zodat de lesstof aansluit op het instapniveau van de cursisten!