Microsoft Office basistrainingen

Je hebt Microsoft Office op je pc of laptop staan maar eigenlijk maak je er nauwelijks gebruik van. Zonde! Dát weet je zelf ook wel, maar waaróm gebruik je het niet vaker? Als je Microsoft Excel opent heb je geen flauw idee waar je zou moeten beginnen. In Word krijg je wel wat zinnen onder elkaar, maar echt netjes? Daar zou best nog wat aan verbeterd mogen worden. En met jaloerse blikken kijk je naar de presentaties die met Microsoft PowerPoint zijn gemaakt. Wat zou je dat toch ook graag willen. Je mail komt wel binnen in Outlook, maar veel verder dan lezen en weggooien kom je niet.

Herken je dit bij jezelf? Bij je collega’s? Je team? Het wordt tijd dat er een héél klein beetje serieus tijd ingestopt gaat worden. Natuurlijk hoef je niet meteen een whizzkid op alle programma’s te worden. Maar wat zou het toch fijn zijn als je wat makkelijker en comfortabeler met de programma’s kunt werken. Microsoft Outlook en Word zijn echt wel dé standaard op het gebied van teksten en mail. Met Excel kun je al snel eenvoudige rekenbladen maken, of handige lijsten. En Microsoft PowerPoint kan je ondersteunen bij je presentaties.

Begint het al te kriebelen? Kijk dan eens bij de basistrainingen die de Officevraagbaak aanbiedt. Trainingen die ervan uitgaan dat je graag wat bij wilt leren maar niet bepaald een hoogvlieger hoeft te worden. Trainingen bij jou op het bedrijf, in kleine, vertrouwde groepjes. Waar je wel 10 keer je vraag mag stellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een 1-op-1-training te volgen.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt kiezen uit

Je kunt mij ook vragen of ik een pakket speciaal op maat wil maken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.

Prettige ontvangst, top training met een duidelijke uitleg