Microsoft Office 365

Je hoort het overal om je heen, Microsoft Office 365. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Mag je dan 365 dagen het programma gebruiken? Zeker! Maar langer mag ook. Microsoft Office 365 betekent dat je continu de nieuwste versie van Microsoft Office tot je beschikking hebt, zolang je je abonnement voortzet. Nu hoor ik je denken: “Een abonnement, is dat niet vreselijk duur?”. Er zijn verschillende abonnementsvormen. Natuurlijk kun je het pakket ook los kopen, zonder abonnement. Je mist dan wel de nieuwste innovaties en updates.

Ik gebruik nu Microsoft Office 2010

En daar kun je waarschijnlijk nog best goed mee uit de voeten. Kun je nu geen vragen stellen aan Officevraagbaak? Echt wel! Ik moet toegeven dat mijn kennis van Office 4.3 een beetje gezakt is (deze versie kwam in 1994 op de markt en de ondersteuning vanuit Microsoft stopte op 1 november 2000), maar ik heb alle versies van het pakket gezien, ik heb ermee gewerkt en ook in alle versies onderwezen. Let wel: de ondersteuning van Microsoft wordt voor Microsoft Office 2010 op 13 oktober 2020 beëindigd. Er komen dan dus geen nieuwe updates meer.

En hoe zit het met Microsoft Office 2019?

Dit is het nieuwste pakket dat je eenmalig aanschaft zonder automatische updates, zonder de gratis 1 Tb opslag in de cloud, geen e-mail of agenda. Maar natuurlijk kun je met je vragen en ondersteuning wel bij Officevraagbaak terecht! Microsoft stopt alle ondersteuning na 60 dagen na aankoop.

Wat zit er dan in Microsoft Office 365?

Dit is afhankelijk van de versie die je koopt, maar in ieder geval heb je de beschikking over Microsoft Word, Microsoft Excel, PowerPoint en Outlook. En Officevraagbaak helpt je graag om het hele pakket te installeren, implementeren én ik maak je wegwijs hoe je in de cloud kunt werken (en hoe veilig dat is).

Stel jouw vragen aan Officevraagbaak

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande scenario’s? Aarzel niet en stel jouw vragen aan Noortje van Officevraagbaak. Ik ben gespecialiseerd in het Microsoft Office-pakket en ik help je graag kiezen welke versie voor jou de beste keuze is. En uiteraard kun je bij mij terecht voor ondersteuning bij de implementatie én daarna. Bijvoorbeeld voor een training in het Microsoft Office-pakket, zoals een training Microsoft Excel, Microsoft Word of Microsoft PowerPoint. Je kunt ook een workshop volgen met daarin 3 uitgelichte items naar jouw keuze, deze hoeven niet over hetzelfde onderwerp te gaan.