Microsoft Excel training Roosendaal

Bijna ieder bedrijf heeft wel eens te maken met het Microsoft Excel. Van een lijst met websitestatistieken tot een overzicht van openstaande facturen: in Excel kun je al je gegevens kwijt. Dan is het wel zo handig om het programma goed in de vingers te hebben. Officevraagbaak is de trainer die bij jouw bedrijf, in Roosendaal, langskomt om te helpen met alle vraagstukken rondom Microsoft Excel.

Op maat gemaakte training in Roosendaal

Wanneer je niet weet hoe je bij een bepaalde instelling komt of formules met voorwaardelijke opmaak moet maken, dan is het fijn om iemand in de buurt te hebben die jou kan helpen. Als kenner van Microsoft Excel help ik, Noortje Kuhlman, mensen met vraagstukken over de software. Hiervoor hoef je niet de deur uit want ik kom gewoon langs op kantoor, ook in Roosendaal.

Microsoft Excel trainer

De inhouse trainingen van Officevraagbaak pakken het probleem bij de wortel aan. Waar loopt jouw bedrijf tegenaan en waar valt veel winst te behalen? Dit zijn vragen waarop ik mijn trainingen aanpas zodat het perfect aansluit bij de wensen van jouw personeel. Ik kijk hierbij naar het niveau en maak gebruik van alledaagse voorbeelden. Wat de knelpunten ook zijn, ik leer je graag alles bij over Microsoft Excel.

Hulp van Officevraagbaak

Je schamen om bepaalde vragen te stellen is bij Officevraagbaak niet nodig. Ook al snapt iemand het na drie keer nog niet, dan leg ik het graag nog een keer uit. Ik stop dus pas wanneer alle informatie is overgekomen. Er wordt natuurlijk ook altijd gekeken naar het niveau van de groep en ik pas me hier op aan.

Meer weten over de Microsoft Excel trainingen van Officevraagbaak? Neem dan vandaag nog contact op. We kijken samen naar een passende training voor jouw bedrijf in Roosendaal.

Prettige ontvangst, top training met een duidelijke uitleg

Officevraagbaak

Noortje Kuhlman

06 12 56 37 99