Microsoft Excel training Bergen op Zoom

Hulp nodig met Microsoft Excel op kantoor, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dat is geen probleem. Want Officevraagbaak is dé trainer op het gebied van de Microsoft Office programma’s, waaronder Microsoft Excel. Waar je kantoor zich ook bevindt, Officevraagbaak komt langs bij jou in de regio, dus ook in Bergen op Zoom.

De juiste training, ook in Bergen op Zoom

De opzet van een formule of celindeling is niet altijd even gemakkelijk. Wanneer je niet weet waar je moet zoeken, kan het soms lang duren om de juiste instellingen te vinden. Gelukkig is er Officevraagbaak. Als ervaren Microsoft Office trainer sta ik, Noortje Kuhlman, klaar om jouw bedrijf te helpen met allerlei problemen rondom Microsoft Excel. Hiervoor kom ik graag bij jou langs in Bergen op Zoom.

Microsoft Excel trainingen

Wanneer Officevraagbaak over de vloer komt, help ik jouw personeel met vraagstukken over Microsoft Excel. Ik kom hiervoor persoonlijk langs bij het bedrijf en gebruik voorbeelden uit de werkomgeving van jouw medewerkers. Hierbij wordt er rekening gehouden met het niveau van de medewerkers. Of het nu over een eenvoudige optelsom of complexe, meervoudige tabellen gaat: ik leer je graag alles over de software.

Neem contact op met Officevraagbaak

Vaak komt het voor dat mensen zich schamen om bepaalde vragen te stellen. Dat is bij Officevraagbaak niet het geval. Snapt er iemand iets niet, dan leg ik het graag nog een keer uit totdat alles duidelijk is. Tijdens een training wordt er altijd rekening gehouden met de verschillende niveaus van de deelnemers. Sommige onderwerpen hebben meer aandacht nodig dan andere en ik pas mij hier ook op aan.

Klaar om een expert te worden in Microsoft Excel? Neem dan vandaag nog contact op met mij. Zo kunnen we samen kijken naar een training op maat. Tot snel!

Prettige ontvangst, top training met een duidelijke uitleg

Officevraagbaak

Noortje Kuhlman

06 12 56 37 99