Inhouse Microsoft Office Trainingen

Wil je graag tijd besparen? Efficiënt werken? Train jouw team dan op Microsoft Office! Door een paar dagen van je tijd in de juiste training te investeren, bespaar je jaarlijks honderden uren. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar bepaalde instellingen of functies in een Microsoft Officeprogramma. En het bespaart je ook een hoop ergernis!

In de regio West Brabant, waaronder Bergen op ZoomRoosendaal en Zeeland, kom ik graag langs om persoonlijke trainingen op maat te geven. Met de inhouse Microsoft Officetrainingen van Officevraagbaak worden jouw medewerkers meester in programma’s als Word, Excel en PowerPoint. De deelnemers worden aangemoedigd om vragen te stellen. Een vraag als “hoe werk ik met tabellen?” roept bijvoorbeeld de vraag “wat is het verschil tussen een tabel en kolom?” op. Effectief!

Tijdens een Microsoft Office training op locatie kunnen medewerkers problemen uit hun eigen werkzaamheden inbrengen. Hierdoor kan het geleerde direct in praktijk gebracht worden. Zeg nu zelf: je leert toch door te doen?